NYHET: 3M Performance Spray Gun

Vi presenterer den nye 3M Performance Spray Gun


Den smarte måten å lakkere på.


3M Performance Spray Gun er designet spesielt for å gi best ytelse og for å være mest tidsbesparende. Den gir raskere rengjøring, omstilling og syklus. Dette er det beste fra 3M Science, alt pakket i den letteste sprøytepistolen i verden.


Presisjon og ytelse!

Etter 10 år med intens forskning og utvikling, er vi glade for å introdusere 3M Performance Spray Gun - en revolusjon innen sprøytepistolteknologi. Den leverer topp moderne sprøyteytelse med uovertruffen produktivitet. Hemmeligheten lever i den avanserte utskiftbare dyseteknologien. I seks forskjellige størrelser fra 1,2 til 2,0 er hvert forstøvningshode optimalisert for jevn forstøvning og overlegen overføringseffektivitet - over hele spekteret av høyytelsesbelegg for bilbelegg. Ved sprøytegrunning, løsemiddel- eller vannbasert maling, metallics, perls og klarlakk leverer den samme førsteklasses ytelse som du forventer av din beste sprøytepistol


Den er tredjeparts testet, og godkjent av lakkerer. 3M Performance Spray Gun er designet for perfeksjon slik at du kan bruke mindre tid på å bekymre deg for sprøytepistolen og mer tid på det du gjør best ... sprøyting!


Raskere syklustider.

Siden lakken aldri passerer gjennom sprøytepistolens kropp, kun gjennom engangskoppen og dysen, kan oppryddings- og omstillingsprosessen strømlinjeformes. Du vil ikke oppleve at lakken ligger igjen i interne komponenter, heller ikke at lakken bryter ned sprøytepistolen eller at det skjer krysskontaminering som setter jobben din i fare.


Rengjør på få sekunder.

Med hurtig utskiftbare 3M Performance Gravity HVLP Atomising Heads, er rengjøringen over på et blunk. Bare vri låsekragen, fjern forstøverhodet og tørk nålen ren. Bytt med en ny dyse, så er du klar til å lakkere din neste jobb.


Letteste i verden.

3M Performance Spray Gun er opptil 50% lettere enn vanlige sprøytepistoler i metall. Den avanserte støtbestandige og rustfrie stålforsterkede komposittkroppen er optimalisert av kinesiolog for bedre komfort. Det er en forskjell du vil se og føle - både i hånden din og i kvaliteten og effektiviteten på jobbene dine.


Spesifikasjoner

Luftforbruk: 370 SLPM [13 SCFM]

Maksimalt HVLP-driftstrykk: 1,38 bar [20 psi]

Driftstrykkområdet er mellom 0,5 bar og 2,4 bar [7 psi til 35 psi]

Maksimal driftstemperatur: 50 ° C [122 ° F]

Maksimalt driftsovertrykk: 10 bar [145 psi]

Vekt: 238 g [13,3 oz]

Luftinntak: 1/4 BSP / NPS

Dysestørrelser: 1,2, 1,3, 1,4, 1,6, 1,8, 2,0


For pistoler trykk her!


For dyser & tilbehør trykk her!Betalingspartnere:
  • VISA logo - Vi tar imot betaling med Visa i vår betalingsløsning
  • Mastercard logo - Vi tar imot betaling med Mastercard i vår betalingsløsning